Heerlijke gerechten in ons cafe te Vianen

U bent op zoek naar een cafe in Vianen en zodoende bent u terecht gekomen bij Zas & Fratsen. Hier staat eigenaar Jan Kees dagelijks klaar om u te voorzien van verse koffie en een belegd broodje. Ook voor heerlijke soepen bent u hier aan het juiste adres.

Vers bereide broodjes en lekkere koffie

Ons cafe in Vianen is centraal gelegen en daarom ook erg goed bereikbaar vanuit onder andere IJsselstein en Utrecht. Het is dan ook de ideale plek om even tot rust te komen of om vrienden te ontmoeten. Ons cafe is erg gezellig en sfeervol ingericht waardoor u zich direct op uw gemak zult voelen. Daarnaast kunt u ook nog een rekenen op een prettige service en een hoge kwaliteit. Ons eten wordt altijd vers bereid en dat proeft u!

Onze menukaart wordt regelmatig veranderd en aangevuld. Zo hebben wij iedere dag een heerlijke soep, maar passen wij onze gerechten ook aan op de seizoenen. U kunt hierbij denken aan herfstragout of pompoencurry, of juist een lichte salade in de zomer. Wij raden u aan om even binnen te lopen zodat u onze actuele menukaart kunt bekijken. U kunt ons ook volgen op Facebook om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste gerechten en acties.

U kunt gewoon binnenlopen in ons cafe in Vianen, en hoeft dus niet te reserveren. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de nabije omgeving. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Schroom niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.

lunch Vianen