Gezellig eetcafe in Vianen

Zas & Fratsen is een gezellig en sfeervol eetcafe in Vianen. U kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie, een versnapering of een vers belegd broodje. Ook hebben wij regelmatig seizoensgebonden gerechten op onze menukaart staan.

Vers bereide gerechten

Onze menukaart wordt dus regelmatig aangepast en dat maakt het ook zo leuk om bij ons langs te komen; er is altijd weer iets nieuws om te proeven. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke herfstragout, ovenschotels, pompoencurry of juist een frisse salade in de zomer. Wilt u weten wat er nu op de menukaart staat? Volg ons dan op Facebook om op de hoogte te blijven, of loop gewoon eens bij ons binnen!

Al onze gerechten worden vers bereid, een hoge kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons lekker kunt eten tegen aantrekkelijke prijzen. Of u nu op zoek bent naar een plekje om even uit te rusten, of u wilt graag afspreken met vrienden, u bent van harte welkom in ons eetcafe in Vianen. Wij zijn te vinden op de Voorstraat in Vianen, waar u voldoende parkeergelegenheden heeft. Ook zijn wij goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen, zoals IJsselstein, Nieuwegein en Houten.

Contact

 

Heeft u een vraag over ons eetcafe in Vianen? Of wilt u meer weten? Geen probleem, wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken middels het contactformulier op deze website, of bel ons direct. Graag tot ziens bij Zas & Fatsen!

Eetcafe Vianen