Koffie drinken in Vianen? Welkom bij Zas & Fratsen

Wilt u koffie drinken in Vianen in een gezellig café? En zit u het liefst lekker op het terras, wanneer het weer dit toelaat? Dan heten wij u van harte welkom bij Zas & Fratsen. Natuurlijk kunt u ook iets lekker bij de koffie bestellen, of bijvoorbeeld een vers belegd broodje.

Voor zowel grote als kleine groepen

Bent u een dagje uit in Vianen en wilt u even koffie drinken? Of zoekt u een gezellige plek waar u vrienden kunt ontmoeten? Of het nu om een klein of groot gezelschap gaat, u kunt altijd terecht bij Zas & Fratsen. Dankzij de uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Ook passen wij onze menukaart regelmatig aan en voegen we bijvoorbeeld seizoensgebonden gerechten toe. Hierdoor is een bezoek aan ons eetcafé altijd de moeite waard. Er is genoeg te proeven!

Een ruime keuze

Kiest u ervoor om koffie te drinken in Vianen bij Zas & Fratsen? Dan heeft u de keuze uit gewone koffie, (dubbele) espresso, cappuccino, latte macchiato maar natuurlijk hebben wij ook warme chocolademelk. Gaat u liever voor een koud drankje? Ook dan is er keuze genoeg, denk bijvoorbeeld aan verse jus d’orange, appelsap of frisdrank.

Bent u benieuwd naar onze menukaart? Bekijk deze dan online of loop eens bij ons binnen. Ons eetcafé is erg goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeergelegenheden in de nabije omgeving. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag.

Koffie drinken vianen