Koffiebar in Vianen met een uitgebreide menukaart!

Een gezellig koffiebar in Vianen is zo gevonden! Bij Zas & Fratsen heeft u namelijk de gelegenheid om op uw gemak van een kop koffie te genieten, of nu alleen komt of met een grote groep. Kies bijvoorbeeld voor een verse espresso of een latte macchiato. Indien gewenst in combinatie met een vers sapje of een lekkere versnapering!

Ook voor heerlijk eten

In onze koffiebar in Vianen staat een prettige service centraal. Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. U komt immers bij ons voor een moment van ontspanning. Daarom serveren wij niet enkel koffie, maar ook vers belegde broodjes, soepen en nog veel meer. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Ook veranderen wij onze menukaart regelmatig en voegen we bijvoorbeeld seizoensgebonden gerechten toe. Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina om een indruk te krijgen van onze menukaart.

Loop eens bij ons binnen!

U kunt gewoon binnenlopen in onze koffiebar te Vianen, wij zorgen ervoor dat u plaats kunt nemen en snel bent voorzien van een hapje en drankje. Wij zijn gevestigd nabij diverse parkeergelegenheden en ook goed te voet bereikbaar vanaf het centrum.

Heeft u een vraag over Zas & Fratsen? Schroom niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. U vindt ons telefoonnummer op deze website.

koffiebar vianen