Lunch in Vianen? Welkom bij Zas & Fratsen

Wilt u lekker lunchen in Vianen of omstreken? Dan bent u van harte welkom bij Zas & Fratsen! In dit gezellige café kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie, maar ook kunt u bij ons uw honger stillen. Zo vindt u vers belegde broodjes op onze menukaart, maar vraag ook eens naar de soep van de dag!

Lekker lunchen in Vianen doet u dus bij ons. Eigenaar Jan Kees staat voor u klaar en zorgt ervoor dat u snel bent voorzien van een lekker drankje. Wenst u iets lekkers bij de koffie? Ook dan vindt u bij ons diverse versnaperingen om uw maag te vullen. Al ons eten wordt vers bereid en dat proeft u terug! Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Kom lekker tot rust

Wilt u even genieten van het mooie weer? Of zoekt u juist een plekje om even tot rust te komen, bijvoorbeeld tijdens een fietstocht? Dan staan wij klaar om u een heerlijke lunch te serveren bij ons in Vianen. Ons eetcafé is ook goed bereikbaar vanuit IJsselstein en Nieuwegein en ligt op zo’n 8 kilometer afstand van Utrecht.

Kortom, Zas & Fratsen is zeer goed bereikbaar! Wij zijn geopend van dinsdag tot en zondag. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. U vindt ons telefoonnummer op de website.

lunch Vianen