Lunchen in Vianen? Ontdek onze uitgebreide menukaart 

U bent op zoek naar mogelijkheden om lekker te lunchen in Vianen? Dan mag u Zas & Fratsen absoluut niet missen. Gelegen aan de Voorstraat, zijn wij zeer goed bereikbaar en hebben wij voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Ook bevinden wij ons op loopafstand van diverse grote parkeergelegenheden.

Regelmatig nieuwe gerechten

Komt u bij ons in Vianen lunchen, dan heeft u altijd een uitgebreide keuze. Niet alleen wordt onze menukaart regelmatig aangepast, ook hebben wij seizoensgebonden gerechten. Hierdoor is ieder bezoekje de moeite waard, er is immers altijd een nieuw gerecht om uit te proberen. Wilt u enkel een verfrissend drankje of een verse kop koffie drinken? Ook dat kan natuurlijk.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij altijd met u meedenken zodat u uiteindelijk iets krijgt geserveerd wat u zeker lekker zult vinden. Bent u tevreden, dan zijn wij dat zeker!

Volg ons ook op Facebook

Bent u een dagje uit en wilt u gaan lunchen in Vianen of omstreken? Of vindt u het leuk om met vrienden/familie af te spreken in het centrum? Wij heten u van harte welkom bij Zas & Fratsen en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils, of u nu een vers belegd broodje wenst of een frisse salade. Loop gerust eens binnen om de menukaart te bekijken, of volg ons op Facebook om een impressie te krijgen van onze gerechten.

lunch Vianen