Lunchroom in Vianen

U bent op zoek naar een lunchroom in Vianen en zodoende bent u terecht gekomen bij Zas & Fratsen. In onze sfeervol ingerichte lunchroom is zowel jong als oud van harte welkom voor een hapje of een drankje. Wij staan voor u klaar van dinsdag tot en met zondag. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over ons? Neem dan gerust eens contact op middels het contactformulier, of bel ons direct.

Even tot rust komen

Bent u een dagje uit in Vianen en daarom op zoek naar een lunchroom? Of maakt u regelmatig wandel- of fietstochten in de omgeving? Dan is het wel zo fijn om even helemaal tot rust te komen met een warme kop koffie en een vers belegd broodje. In de zomer kunt u ook heerlijk plaatsnemen op het terras, wij zullen u dan voorzien van een ijskoud drankje. Ook voor grote groepen is er altijd een plekje bij ons. Dit is dan ook de reden dat veel mensen Zas & Fratsen als vaste ontmoetingsplaats gebruiken.

Bij onze lunchroom in Vianen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij ieder gerecht met aandacht bereiden en gebruik maken van verse ingrediƫnten. Dit proeft u zeker terug! Indien nieuwsgierig bent geworden naar onze menukaart, kunt u deze op onze website bekijken. Echter wordt de menukaart zo vaak gewijzigd en aangevuld, dat wij aanraden om gewoon eens bij ons binnen te lopen. Zo kunt u ook direct eens proeven wat wij te bieden hebben.

lunchroom Vianen